Состав: лапша: пшеничная мука, пальмовое масло, картофельный крахмал, экстракт рисовых отрубей, кальций яичной скорлупы, очищенная соль, регулятор кислотности, масло с ароматом зеленого чая, витамин В2. Приправы: порошок черных бобов, рафинированный сахар, карамельный порошок, овощная приправа, порошок обжаренной кукурузы, порошок обжаренного картофеля, говяжья приправа, очищенная соль, соевый белок, сушеная капуста, сушеный лук, сушеная морковь, оливковое масло. Способ приготовления: Лапшу с сушеными овощами закинуть в кипящую воду (600мл) и варить 5 мин. Слить воду, оставив примерно 8 ложек воды, высыпать порошок, масло и хорошо перемешать.
Құрамы: кеспе: бидай ұны, пальма майы, картоп крахмалы, күріш кебегінің сығындысы, жұмыртқа қабығының ұнтағы,тазартылған ас тұзы, қышқылды реттегіш, көк шай хош иісі бар май, В2 дәрумені. Дәмқосарлар:қара бұршақ ұнтағы, тазартылғын қант,карамельді ұнтақ, көкөніс дәмдеуіші, қуырылған жүрегі ұнтағы, қуырылған картоп ұнтағы, сиыр еті дәмдеуіші, тазартылған ас тұзы, соя ақуызы, кептірілген қырыққабат, кептірілген пияз, кептірілген сәбіз, зәйтүн майы. Дайындау тәсілі: кеспені кептірілген көкөністер және дәмдеуіштермен қайнаған суға (600мл) салып, 5 минут пісіріңіз. 8 ас қасық су қалдырып, ұнтақ, май қосып жақсылап араластырамыз.