Ногури острый 120г

800,00
тңг.
Состав: Лапша: пшеничная мука, пальмовое масло, картофельный крахмал, экстракт рисовых отрубей, кальций яичной скорлупы, очищенная соль, паста из морепродуктов, регулятор кислотности, витамин В2. Приправы: очищенная соль, порошок из мидий, красный молотый перец, порошок соевого соуса, приправа со вкусом анчоусов, порошок чили, чесночная основа, черный перец, луковый порошок, приправа со вкусом кальмаров, основа из морепродуктов, говяжья приправа, карамельный порошок, кукурузный порошок, порошковый бульон, дрожжевой экстракт, сушеная ламинария, сушеная морская капуста, хлопья со вкусом кальмаров, сушеный зеленый лук, сушеная морковь.
Способ приготовления: Лапшу с приправами закинуть в кипящую воду (550мл) и поварить 5 мин.

Құрамы: кеспе: бидай ұны, пальма майы, картоп крахмалы, күріш кебек сығындысы, жұмыртқа қабығының кальцийі, тазартылған ас тұзы, теңіз өнімдерінің пастасы, қышқылдықты реттегіш, B2 дәрумені. Дәмқосарлар: тазартылған ас тұзы, мидий ұнтағы, ұнтақталған қызыл бұрыш, соя тұздығының ұнтағы, анчоус дәмімен тұздықтар, чили ұнтағы, сарымсақ негізі, қара бұрыш, пияз ұнтағы, кальмар дәмімен дәмдеуіштер, теңіз өнімдері, сиыр дәмі бар тұздықтар, карамельді ұнтақ, сорпа ұнтағы, ашытқы сығындысы, кептірілген балдырлар, кептірілген теңіз қырыққабаты, кальмар дәм қосылған жарма, кептірілген жасыл пияз, кептірілген сәбіз.
Дайындау тәсілі: кеспені дәмдеуіштермен қайнаған суға (550мл) салып,5 минут пісіріңіз.