Порошок чаджан 1кг

4900,00
тңг.
Состав: порошок черных бобов, пшеничная мука, сахар, очищенная соль, луковая приправа, картофельный крахмал, растительное масло, рисовая мука, порошок соевого соуса.
Способ приготовления: нарезать мясои овощи(лук, картофель, морковь) и обжарить. Залить водой и варить до готовности, затем всыпать порошок, постоянно помешивая. Залить соусом вареный рис, либо лапшу.
Құрамы: қара бұршақ ұнтағы, бидай ұны, қант, тазартылған тұз, пияз дәмдеуіші, картоп крахмалы, өсімдік майы, күріш ұны, соя тұздығының ұнтақ. Сақтау мерзімін қаптаманын сыртынан қараңыз.
Дайындау әдісі: ет және көкөністерді (пияз, картоп, сәбіз) турап, қуыру. Су құйып, дайын болғанша қайнату, кейін ұнтақты араластыра отырып салу. Тұздықты дайын күрішпен немесе кеспемен қолдану.